Välkommen till vår nya webb!

SWEA International och alla avdelningar har uppdaterat sina webbplatser. Tanken är att du ska kunna hitta all information från International och din lokala avdelning på ett och samma ställe, samt att webbsidorna ska vara redo för framtidens behov.

I den blåa menyn hittar du allt som rör SWEA International. Medan den gula menyn är motsvarande vår tidigare webbsida med lokal information från SWEA San Francisco. I den gula menyn hittar du åtta olika sidor:

  1. HEM – här kommer du till vår lokala startsida (om du klickar på SWEA-loggan kommer du till SWEA Internationals startsida)
  2. AKTIVITETER – vårt kommande program med alla aktiviteter
  3. MEDLEMSKAP – information om ditt medlemskap, medlemsansökan och förnyelse av medlemskap
  4. LEVA & BO – kortfattad information om San Francisco Bay Area och länkar till svenska/skandinaviska organisationer i området
  5. LOKALA PROJEKT – om våra donationer och stipendier samt SWEA-hjälpen, Silverskeden och hur du kan engagera dig i SWEA
  6. OM SWEA FRANCISCO – information om vår avdelning
  7. SAN FRANCISCO BLOGG – här samlas alla blogginlägg. Observera att vi tillsvidare även har kvar sweabloggensf.com
  8. KONTAKT – kontaktinformation till styrelsen och andra ansvarsområden

Vi hoppas att du hittar det du letar efter, annars får du kontakta oss i styrelsen. Du kan också alltid använda förstoringsglaset uppe i högra hörnet för att söka efter det du letar efter.

Som alltid vid lanseringar av nya webbplatser kan det finnas gömda buggar och ”barnsjukdomar”. Om du stöter på något som inte fungerar som tänkt vill vi gärna att du meddelar oss så att vi får en möjlighet att rätta till det.

Kika gärna runt och bekanta dig med vår nya sida!