Network Menu

Välkommen till SWEA

San Francisco Golden Gate Bridge

Varför bli medlem i SWEA San Francisco?

Oavsett om du är nyinflyttad till San Francisco Bay Area eller redan har bott här i många år finns det flera anledningar att bli medlem i SWEA San Francisco. Som medlem får du flera medlemsförmåner och många nya vänner.

Vi erbjuder många trevliga aktiviteter, intressanta föredrag, biokvällar, utflykter av olika slag, tjejträffar, fikaträffar på olika museer, SWEA Professional, midsommarfirande, en årlig lutfisklunch, vårmiddag, julmarknad och mycket mer skoj!

Du får ett nätverk på cirka 350 svensktalande kvinnor i San Francisco Bay Area och tusentals Sweor globalt. SWEA International erbjuder också ett stort utbud av webbinarier och SWEA-podden.


Länk till vår medlemsansökan


Kommunikation

Vi underrättar våra medlemmar om kommande aktiviteter via e-postutskick, kalendern här på webben och Facebook.

Mejlutskick
En gång i månaden, med undantag av sommarmånaderna, gör vi ett kalenderutskick via e-post. Kontakta oss om du inte får några meddelanden från oss så kan vi kontrollera att vi har rätt e-postadress till dig. Glöm inte heller att titta i skräppostfiltret!

SWEA-bloggen
Vi har en egen SWEA-blogg för våra medlemmar i San Francicso. Här kan du få tips om olika utflykter, böcker, träning, restaurangbesök, recept med mera. Läs alla inlägg på sweabloggensf.com

Facebook
Vi har en mycket aktiv Facebookgrupp som heter SWEA San Francisco med vänner. Vi har 1300 medlemmar i gruppen och de allra flesta bor i San Francisco Bay Area. Där kan du ställa frågor, be om råd och komma i kontakt med hjälpsamma svenskor. Du har även tillgång till gruppen SWEA Världen där du kan kommunicera med andra Sweor världen över.


Aktiviteter

Vissa av våra aktiviteter är uppdelade i olika intressegrupper/teman. När du blir medlem i SWEA San Francisco är du automatiskt med i alla grupper och välkommen på alla våra olika event, oavsett vilken intressegrupp det tillhör.

Tjejträffar
Vi har tjejträffar på ett flertal orter runtomkring San Francisco Bay Area. Träffarna annonseras via kalendern och/eller via Facebook.

Mammagrupper
Målsättningen med SWEAs mammagrupper är att främja vänskap och bevara våra svenska traditioner med olika aktiviteter under året. Mammor som är bosatta i närheten av varandra har också själva tagit initiativ och möts under veckorna.

SWEA Professional
SWEA Professional anordnar event där man kan bygga upp sitt professionella nätverk, dela med sig av erfarenheter, ge tips och stöd SWEA-medlemmar emellan. Alla är välkomna oavsett om man är yrkesarbetande eller ej.

SWEA Hälsa
Vi anordnar vandringar runtomkring i Bay Area och även event med fokus på mental hälsa.

Vin & Vänner
Bay Area vimlar av vingårdar! Vin & Vänner arrangerar bland annat vinprovningar där vi ses och har trevligt tillsammans.

Pysselgrupper
Det finns för närvarande två pysselgrupper som tillverkar saker till vår årliga julmarknad. Träffarna annonseras via kalendern och/eller via Facebook.

Bokklubbar och Bibliotek
Bokklubbar
 träffas en gång i månaden hemma hos en av medlemmarna, tipsar om böcker vi läst och lånar ur våra boklådor. I Swedish American Hall i San Francisco finner du SWEA-biblioteket, som vanligtvis är öppet andra söndagen i månaden.

Rumsförmedling
Ytterligare en förmån är tillgång till SWEAs rumsförmedling. För en billig summa kan du hyra rum hos en Swea på olika platser i världen. Du kan också själv ställa upp som rumsförmedlingsvärdinna och hyra ut rum.

Nya medlemslunchen

SWEA Professional

Julmarknad

Muskelminne föreläsning

SWEA Hälsa vandring

Tjejträff

SWEA Rumsförmedling

Medlemsförmåner SWEA International

SWEA_Logo-512pxSWEA International erbjuder följande förmåner till våra medlemmar:

Dessutom bjuder SWEA International på webbinarier med jämna mellanrum, som annonseras via Facebook gruppen SWEA Världen och nyhetsbrevet som skickas till alla medlemmar varje månad.