San Francisco

Medlemskap

Oavsett om du är nyinflyttad till San Francisco Bay Area eller redan har bott här i många år finns det flera anledningar att bli medlem i SWEA San Francisco. Som medlem får du flera medlemsförmåner och många nya vänner.

Vi erbjuder många trevliga aktiviteter, intressanta föredrag, biokvällar, utflykter av olika slag, tjejträffar, fikaträffar på olika museer, SWEA Professional, midsommarfirande, en årlig lutfisklunch, vårmiddag, julmarknad och mycket mer skoj!

Du får ett nätverk på cirka 350 svensktalande kvinnor i San Francisco Bay Area och tusentals Sweor globalt. SWEA International erbjuder också ett stort utbud av webbinarier och ett antal medlemsförmåner som går att ta del av i hela världen.

Varmt välkommen till SWEA San Francisco!

Ny medlem

Bli medlem genom att fylla i ansökan och betala medlemsavgiften.

MEDLEMSANSÖKAN

Du räknas som ny medlem även om du varit medlem tidigare och går med igen efter en paus.

Befintlig medlem

Är det nytt år och dags att förnya ditt medlemskap?

Betala medlemsavgiften

 

Kontaktuppgifter till andra medlemmar
(Du hittar lösenordet till sidan i nyhetsbrevet.)

VANLIGA FRÅGOR GÄLLANDE MEDLEMSKAP
Vem KAN BLI MEDLEM I SWEA San Francisco?

För att bli SWEA-medlem måste du vara:

  • svenska eller svensktalande (behärska svenska språket)
  • kvinna över 18 år
  • villig att verka för SWEAs ändamål
  • på orten bosatt — det vill säga ha din bostad inom avdelningens geografiska område
VAD KOSTAR DET ATT VARA MEDLEM I SWEA San Francisco?

Medlemskap gäller per kalenderår, 1 jan – 31 dec. De allra flesta av oss betalar full avgift, $55. Men det finns tre undantag som betalar reducerad medlemsavgift, $30:

  • yngre än 25 år eller studerande
  • nytt medlemskap efter 1 september (gäller endast om du inte tidigare varit medlem i SWEA)
  • portomedlemmar (fullvärdig medlem i annan avdelning)

Du kan betala medlemsavgiften via Paypal (du behöver inte ha ett Paypal-konto) eller check.

HUR FUNGERAR ETT MEDLEMSKAP?

När du blir medlem i SWEA Francisco blir du också medlem i SWEA International, Inc. Du får därigenom ta del av allt som SWEA International erbjuder. Du är också välkommen att besöka andra SWEA-avdelningars event, vilket är bra att komma ihåg när man är på resande fot.

VAD HÄNDER OM JAG FLYTTAR?

En SWEA-medlem kan ta med sig sitt medlemskap vid flytt mellan städer, länder och världsdelar.

Om du vill ta med dig ditt medlemskap till en ny avdelning, kontaktar du medlemsansvarig i den avdelning du betalat medlemsavgift för innevarande år. Du meddelar till vilken avdelning du önskar bli överflyttad och medlemsansvarig tar hand om det. Du behöver inte göra mer utan blir därefter kontaktad av din nya avdelning och välkomnad in i en ny SWEA-gemenskap.

Skulle du flytta till en ort som inte har en SWEA-avdelning kan du flytta över ditt medlemskap till närmaste avdelning eller till SWEA Global och fortsätta vara SWEA-medlem och ha tillgång till vårt fina nätverk.

Har du andra frågor eller funderingar?

Kontakta våra medlemsansvariga om du har frågor
om att bli medlem eller kring ditt nuvarande medlemskap.

sanfrancisco.medlem@swea.org

Kommunikation

Vi underrättar våra medlemmar om kommande aktiviteter via e-postutskick, kalendern här på webben och Facebook.

En gång i månaden, med undantag av sommarmånaderna, gör vi ett kalenderutskick via e-post. Kontakta oss om du inte får våra mejlutskick.

Vi har en egen SWEA-blogg för våra medlemmar i San Francisco. Här kan du få tips om olika utflykter, böcker, träning, restaurangbesök, recept med mera.

Vi har en mycket aktiv Facebookgrupp med ca 1500 medlemmar. Där kan du ställa frågor, be om råd och komma i kontakt med hjälpsamma svenskor.

Aktiviteter

Vissa av våra aktiviteter är uppdelade i olika intressegrupper/teman. När du blir medlem i SWEA San Francisco är du automatiskt med i alla grupper och välkommen på alla våra olika event, oavsett vilken intressegrupp det tillhör.

Mammor med barnvagnar
Mammagrupper

Målsättningen med SWEAs mammagrupper är att främja vänskap och bevara våra svenska traditioner med olika aktiviteter under året. Mammor som är bosatta i närheten av varandra har också själva tagit initiativ och möts under veckorna.

SWEA Professional

SWEA Professional anordnar event där man kan bygga upp sitt professionella nätverk, dela med sig av erfarenheter, ge tips och stöd SWEA-medlemmar emellan. Alla är välkomna oavsett om man är yrkesarbetande eller ej.

Bokklubbar & Bibliotek

Bokklubbar träffas en gång i månaden hemma hos en av medlemmarna, tipsar om böcker vi läst och lånar ur våra boklådor. I Swedish American Hall i San Francisco finner du SWEA-biblioteket, som vanligtvis är öppet andra söndagen i månaden.

Tjejträffar

Vi har tjejträffar på ett flertal orter runtomkring San Francisco Bay Area. Träffarna annonseras via kalendern och/eller via Facebook.

SWEA Hälsa

Vi anordnar vandringar runtomkring i Bay Area och event med fokus på hälsa.

wine tasting2
Vin & Vänner

Bay Area vimlar av vingårdar! Vin & Vänner arrangerar bland annat vinprovningar där vi ses och har trevligt tillsammans.

Kommande aktiviteter

02

december

05

december

13

december

16

december

18

december

20

december

27

december

03

januari

10

januari

17

januari

24

januari

31

januari

07

februari

14

februari

21

februari

28

februari

06

mars

13

mars

20

mars

27

mars

03

april

10

april

17

april

24

april

01

maj

08

maj

15

maj

22

maj

29

maj