East Bay Bio: Unga Astrid

East Bay Bio: Unga Astrid

När

februari 4, 2024    
12:00 - 15:00

Event Type

SÖNDAG 4 FEBRUARI KL. 12.00

Om filmen: När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

Plats: Hillside Club House, 3400 Golden, Rain Road, Rossmoor, Walnut Creek

Vi kommer att bjuda på varmkorv med bröd, hemgjort potatismos och gourmetsallad. Samt vatten, lättöl, kaffe och kaka.

Eftersom det i den här lokalen inte finns tallrikar, bestick, glas och kaffekoppar, ber vi var och en ta med sig egna (helst inte av papper eller plast).

Anmäl dig till Carin75@hotmail.com senast den 30 januari. Gäster är alltid välkomna!

Kostnad $19 kan betalas via PayPal eller via check (utskriven på SWEA San Francisco) till: Charlotte Juren-Lewis, 41003 River Rd, Cloverdale, CA 95425

Välkomna!

Vägbeskrivning:
Efter att du passerat vakten in till Rossmoor (säg ”Swedish Movie” till vakten), sväng första höger in på Golden Rain Road. Fortsätt rakt fram till 3400 som ligger på vänster sida. Där ser du blå/gula ballonger. Följ resten av ballongerna fram till Hillside Club House.

© Foto: Erik Molberg Hansen ©Nordisk Film Distribution