Network Menu

SWEA-hjälpen

Väldigt få av oss har släkt i närheten, men stöd och hjälp finns inom SWEA. Vi stödjer och stöttar varandra när det behövs. Det är då SWEA-hjälpen kommer in i bilden.

SWEA-hjälpen är ett nätverk av Sweor som ställer upp som volontärer för att hjälpa andra Sweor vid sjukdom eller liknade.

Behöver DU hjälp? Eller känner du någon Swea som är i behov av hjälp? Någon som inte kan ta sig ut och handla och behöver hjälp med det? Kanske vill någon ha sällskap till en SWEA-aktivitet eller bara ta en kaffepaus på stan. Kanske skjuts till ett sjukhusbesök eller hjälp med barnvakt? Våga fråga!

SWEA San Francisco omfattar en stor geografisk yta och därför har vi olika kontaktpersoner i de olika områderna. Här nedan kan ni se vem som är kontaktperson i SWEAhjälpen i just ditt område. Tveka inte att höra av er till dem om du eller någon Swea du känner behöver hjälp.

  • Marin: vakant
  • Sonoma County: Inger Skogström (ingerskogstrom(Replace this parenthesis with the @ sign)comcast.net)
  • Norra East Bay: Ann Faut (annfaut(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com)
  • Södra East Bay: vakant
  • San Francisco: Barbro Haves (bhaves(Replace this parenthesis with the @ sign)sbcglobal.net)
  • Peninsula: Annsofi Sabahi (annsofisabahi(Replace this parenthesis with the @ sign)msn.com)
  • South Bay: Kikki Nordin (kikkinordin(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com)

Att åldras i USA

SWEA har nu 40 år på nacken och många Sweor har blivit äldre och börjar tänka på att det aldrig är för tidigt att planera för ålderdomen. Det är inte bara det praktiska, såsom begravning, testamente, val av god man, som kan vara bra att tänka på, utan även hur man vill spendera sina sista år och vad man vill lämna efter sig som minne till sina närmaste och hur man vill bli ihågkommen. I vår blogg kan du få tips och information om juridik, ekonomi, boende och begravning: