Network Menu

SWEA Art

Välkomna till SWEA Art!

Cecilia Mases, Inger Skogström & Anki Gelb

swea-art(Replace this parenthesis with the @ sign)sweasanfrancisco.org

 

SWEA Art är en intressegrupp inom SWEA som intresserar oss lite extra för konst, konstnärskap och kreativitet. Vi arrangerar utställningar, besöker konstgallerier och träffas ibland för att målar/tecknar/fotograferar tillsammans! Målet är att inspirera varandra, våga mer, måla mer och framförallt ha trevligt tillsammans!

Utställning & Workshops/utflykter

I maj varje år ställer vi ut vår konst tillsammans på SWEA Art San Franciscos Vårsalong. Kika på Events för att hitta information om aktuell vårsalong!

Vill du vara med?

Är du intresserad av att hjälpa till med att arrangera vår konstutställning? Har du ideer för en intressant workshop eller utflykt? Kan du hjälpa till och tex lära ut en teknik? Kontakta oss genom att maila swea-art(Replace this parenthesis with the @ sign)sweasanfrancisco.org!

Låt oss inspirera varandra!

Vi ser med spänning fram emot hur vi alla gemensamt kan utvecklas som konstnärer. Oavsett om vi aldrig hållit i en pensel tidigare, är hobbykonstnärer eller är etablerade inom konstnärsyrket så finns det alltid något nytt att prova, något nytt att lära och mängder av inspiration att dela!

sweaart_web

 

 

 

 

 

 

Besökare

blandRhodasSkulpturer