Network Menu

SWEA Professional – Att ta sig in på arbetsmarknaden i Silicon Valley! + få professionellt foto

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-11-08
18:30 – 20:30

Plats
Nordic Innovation House


Den 8 november är det dags för nästa SWEA Professional event. Den här gången med fokus på att ta sig in på den amerikanska arbetsmarknaden här i Silicon Valley. Vad är viktigast när du söker ett jobb? Hur gör man i praktiken för att skaffa sig ett bra nätverk? Hur ser ett slagkraftigt CV ut? Hur ska det inte se ut? Hur gör man för att ge ett ”lasting impression”?

Vi träffas kl 18:30 på Nordic Innovation House i Palo Alto och kommer under kvällen att få lyssna och ställa frågor till Amanda Svensson Marvel och Petra Lillandt Durosinmi som på olika sätt arbetar med rekrytering här i Silicon Valley.

Självklart blir det även tid för mingel och nätverkande i praktiken! Dryck och enklare tilltugg serveras.

Bonus! För de som vill kommer det att finnas möjlighet att ta ett proffsigt profilfoto under kvällen, allt tack vara SWEA Professionals ”egna” fotograf Kajsa Zachrisson.

Om Amanda och Petra

Svensk-amerikanska Amanda Svensson Marvel, född i Kalifornien men också svensk medborgare, har ägnat sin karriär inom marknadsföring och reklam och är idag Group Account Director på Intel’s Creative Agency här i Silicon Valley. Där har Amanda bland annat ansvarat för globalt igenkända kampanjer så som Super Bowl och Grammys och hon genomförde även omlanseringen av Intel som märke. Amanda har ägnat över 10 år åt detta 100 000 person/$60 B+-företag och efter att ha lett ett flertal team har hon granskat otaliga CV:n och genomfört en mängd intervjuer. Genom sin erfarenhet har Amanda identifierat vad ett slagkraftigt CV ska innehålla och också vilken typ av kontakter som har fått henne att anställa framgångsrika personer.

www.linkedin.com/in/amandamarvel

Petra Lillandt Durosinmi har bott i USA i 16 år, varav 13 år i Silicon Valley. I 8 år har Petra jobbat med rekrytering for internationella Amerikanska företag inom BioTech, Software och Hardware, med allt mellan 250 – 76 000 anställda. De senaste tre åren har Petra jobbat på Extreme Networks med rekrytering främst inom den Amerikanska, Kanadensiska och Latinamerikanska marknaden.

www.linkedin.com/in/petralillandtdurosinmi

Praktiska detaljer:

Datum: Torsdag 8 november
Tid: 18:30-20:30
Plats: Nordic Innovation House, 470 Ramona Street, Palo Alto
Kostnad: $20
Anmälan: Senast 5 november, via Eventbrite

Varmt välkomna hälsar

Helena McCombie & Lisa Smas

Några frågor? Maila oss gärna på professional@sweasanfransisco.org

Share this event on Facebook and Twitter.We hope you can make it!Cheers,SWEA San Francisco Professional