San Francisco Cross Town Trail

San Francisco Cross Town Trail

När

februari 18, 2024    
08:30 - 17:30

Event Type

SÖNDAG 18 FEBRUARI KL. 08.30

Kom med på en familjevandring genom hela staden!

Partner och tonåringar/vuxna ”barn” är välkomna!

Söndagen den 18e februari kommer vi att gå den härliga San Francisco Cross Town trail som startar nere vid Candlestick park och slutar vid Lands End. Hela vandringen är runt 17 miles (30 km) lång. Tempot är 20 min per mile och det kommer vara många ordentliga backar och en del av San Franciscos underbara mosaiktrappor.

Vi möts 8.30 vid USS San Francisco Memorial vid Lands End där vi parkerar bilarna och sedan delar vi på några Uber för att ta oss till Candlestick park där vandringen börjar. Vi börjar själva vandringen 9.00 och beräknas vara klara tillbaka till Lands End 17.30. Vi kommer att ta paus för lunch och eftermiddagskaffe och självklart stopp för fotografier.

Vill du bara gå en del av vandringen så kan du möta oss vid vårt lunchställe, räkna med att möta oss vid 12.00, information om var kommer senare. Hur långt du går efter det är helt upp till dig, du tar bara en Uber tillbaka till där du parkerade bilen för lunchen.

Vi kommer planera mat och fikaställen utifrån hur många som anmäler sig. Efter sista anmälningsdagen skickar vi ut mer detaljerad information kring lunch och vad som kan vara bra att ta med sig och tänka på.

Anmäl dig senast 10 februari till lena.axelsson@comcast.net