Network Menu

Midsommarfirande

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2014-06-22
12:00 – 17:30

Plats
Lafayette Reservoir


Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande med SWEA San Francisco!

Vi träffas i Lafayette Reservoir. Vi har gott om plats i denna vackra park – så ta gärna tillfället i akt och intoducera dina amerikanska vänner till denna fantastiska svenska tradition! Ta med dig blommor och löv till stången, som kläs mellan kl.12-13. Ta även med blommor och tråd till blomsterkransar till håret. Glöm inte ta med sångrösten och dansglada fötter!

Midsommarstång

När vi klätt vår midsommarstång och roat oss med dans, så slår vi oss ner vid bord och på medhavda picknickfiltar för att avnjuta midsommar-lunch. Ni har två alternativ: 1) ta med er egen picknick-mat, eller 2) delta i ett knytkalas. Detta har Ia Delphey lovat att koordinera. Kontakta henne om ni vill vara med för att få reda på hur ni kan bidra, hennes mailadress är: ia.delphey@sbcglobal.net. Ta med egna tallrikar och bestick, även till knytkalaset.

Det kan vara “red flag” day på söndag, vilket tyvärr innebär grillningsförbud. Kolla med Lafayette Reservior (telefonnummer på hemsidan) närmre söndag för mer information.

Öl och vin får medtas, vi har tillstånd för det. Det kan bli varmt så ta med vatten. Det finns dock gott om skugga i parken och även vattenfontän.

blommr

Kostnad: $5 för vuxna, $2 för barn. Kom gärna klädd i folkdräkt så bjuder vi på anmälningsavgiften!

Anmälan: Föranmälan är över men du kan fortfarande komma! Ta med dig en check eller kontanter på söndag och betala till Ann Faut, Charlotte Ferrey, eller Michaela Björkman Taylor.

Plats: Bege dig till 3849 Mt. Diablo Blvd. i Lafayette och parkera på deras “main parking lot”. Parkera längst bort till vänster (österut) och gå uppför en liten backe mot picknick arean som ligger några hundra meter förbi en lekplats. Parkeringsavgiften är $7 per bil/dag och kan betalas endast med kreditkort eller quarters. Det är ungefär 5 minuters promenad till platsen och det är lite uppför, så om ni har mycket att bära kan det vara bra att ha en liten dragkärra.

Frågor: Frågor angående Lafayette Reservoir besvaras av Ann Faut (annfaut@earthlink.net). Har du frågor angående betalning eller dylikt kan du kontakta Michaela (mtaylorswea@gmail.com) eller Jenny (jenny.folkesson@gmail.com).

Hjärtligt välkomna!