Network Menu

Inbjudan till SWEA San Franciscos årsmöte 2020

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 2020-02-09
11:00 – 14:30


SWEA San Francisco kallar alla medlemmar till årsmöte den 9 februari 2020.

Kära SWEA San Francisco-medlemmar,

Här nedan kommer inbjudan till vårt årsmöte som jag hoppas att ni kommer att delta på. Det har varit en stor ära att vara er ordförande under det här gångna året och jag hade sett fram emot att fortsätta under det kommande året, men nu blir det tyvärr inte så. På grund av förvärrade hälsoproblem och på rekommendation av min läkare har jag blivit tvungen att fatta det oerhört svåra beslutet att avgå som ordförande vid årsmötet.

Det som nu kommer att hända är att vi kommer att hålla ett fyllnadsval under årsmötet för att besluta om de förändringar som vi föreslår vilka är följande: Ursula Hultqvist som ni valde in som vice ordförande har sagt ja till att ta över ordförandeskapet, Jessica Armstrong som blivit invald som sekreterare har sagt ja till att istället gå in som vice ordförande och Gun Bolin kommer tillbaka till posten som sekreterare.

Jag är mycket tacksam till dessa tre kvinnor, den avgående och inkommande styrelsen för allt stöd jag har fått. Jag vet med säkerhet att det är en mycket stark och erfaren styrelse vi kommer att få under det här året och hoppas att ni kommer att närvara på årsmötet och välkomna dem alla till sina poster.

Med Vänliga Hälsningar,
Lena


SWEA årsmöte 2020

När:
Söndagen den 9:e februari 2020 Kl. 11:00 – 14:30

Var:
Swedish American Hall
2174 Market Street, San Francisco

Vi börjar med välkomstdrink och tilltugg. Därefter äter vi god lunch från Wooden Spoon (för er som vill anmäla matallergier, mejla till miriam.olsson@jeffery.se – vegetariskt alternativ finns redan beställt)

Protokollet från årsmötet 2019 och agendan för årsmötet 2020 ska godkännas på mötet och vi uppskattar om alla har läst igenom dokumenten innan ni kommer. Dokumenten (alla i pdf-version som inte kräver särskilda program) kan laddas ner här, här och här.

Det kommer att finnas svenska böcker, SWEA-artiklar och mat från julmarknaden att köpa så ta med kontanter (gärna endollarsedlar för böckerna)!

Som avslutning på mötet serveras den traditionsenliga semlan med kaffe.

Parkering:
Längs gatorna runt omkring SAH; samåk gärna eller åk BART/Caltrain/Muni, eller UBER-LYFT

Anmälan: Medlemsavgiften för 2020 behöver vara betald innan du deltar på årsmötet.

Du betalar medlemsavgiften här med PayPal eller med check.

Kostnaden för årsmötet är $20 inklusive lunch och semla!

Du betalar avgiften för årsmötet här via PayPal eller med check.

Checken skrivs till:
SWEA San Francisco
Kristin Klingvall
1462 Jefferson Ave
Redwood City, CA, 94062

Vi vill gärna ha din anmälan snarast men senast måndagen den 3:e februari.

För mer information och frågor kontakta: Miriam Olsson Jeffery eller Lena Axelsson.