Network Menu

SWEA firar Svenska Nationaldagen med att servera på Open Heart Kitchen i Pleasanton

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-06-06
09:00 – 13:30

Plats
Open Heart Kitchen , Pleasanton


Efter förra årets succé så återvänder vi till Open Kitchen i Pleasanton för att fira den svenska nationaldagen. Under ledning av vår duktiga SWEA Gunilla Andersson så lagar vi och bjuder på svensk mat i Open Heart Kitchens matsal.

På menyn står:

  • Ärtsoppa
  • Köttbullar
  • Ostkaka

Det kan väl inte bli mera svenskt? Vi hoppas att du kan vara med vid detta festliga tillfälle när vi både sprider svensk kultur samtidigt som vi ger en hjälpande hand. Vi Sweor gör allt jobbet, och SWEA SF donerar maten. Efter- som vi ska laga mat till ca 200 personer, behöver vi en ganska stor grupp Sweor!
Inga speciella matlagningskunskaper behövs. Det viktigaste är att man är villig att hjälpa till.

Open Heart Kitchen är en organisation, som stödjer behövande i samhället. Organisationen är helt beroende av volontärer för matlagning och servering.

Du kan att antingen komma på morgonen kl. 08.30 och hjälpa till att laga maten vid Ridge View Commons i Pleasanton eller också komma lite senare kl. 10.30 och servera den, gärna i folkdräkt, vid Pleasanton Senior Center, som ligger alldeles intill. Och vill du hjälpa till med båda delarna, kan du naturligtvis göra det!

Vid anmälan tala om vilket skift du föredrar eller om du kanske vill hjälpa till under båda. Vi behöver sammanlagt 20 Sweor, 8 till första skiftet och 12 till serveringen.

Efter att vi klarat av allt detta, samlas vi för lunch i matsalen på Ridge View Commons vid kl 13.30 så att vi också kan avnjuta läckerheterna vi lagat under dagen!

Tid och Plats:
Matlagning – kl 08.30 -10.30 på Ridge View Commons,
5200 Case Avenue, Pleasanton

Servering – kl 10.30 -13.30 på Pleasanton Senior Center,
5353 Sunol Blvd, Pleasanton

Anmälan och eventuella frågor:
Email till Gunilla Andersson (nillan(Replace this parenthesis with the @ sign)pacbell.net) eller Gun Bolin (gebolin(Replace this parenthesis with the @ sign)aol.com) senast 1 juni.

Välkomna!